Kwaliteitsbeleid

Kwaliteitsbeleid

Dankzij ons kwaliteitsbeleid wordt de kwaliteit van uw producten gedurende het hele productieproces gewaarborgd. Ons team is gekwalificeerd en getraind om haar taken uit te voeren volgens nauwkeurig voorgeschreven richtlijnen. Zij zorgen ervoor dat diverse kwaliteitscontroles worden uitgevoerd tijdens het hele productieproces, vanaf ontvangst van de grondstoffen en verpakkingen tot het afgewerkt product. Op die manier kunnen we ook een volledige traceerbaarheid van uw producten garanderen.Wij bezorgen u eveneens de informatie die u nodig hebt om uw cosmetisch dossier op te stellen. Voor bepaalde testen werken we samen met externe labo’s en consultancybedrijven.

International Food Standard - IFS

Productie (koud bewaren, pasteurisatie, mengen, bottelen, afvullen) van alcoholvrije en alcoholische dranken, siropen en vloeibare voedingssupplementen in glazen flessen. Bottelen van wijnen met of zonder MAP. Afvullen van (essentiële) plantaardige oliën in glazen flessen. Productie van de alcoholvrije en alcoholische dranken, siropen en vloeibare voedingssupplementen zal gecontroleerd worden.

IFS-15 229237 Vinçotte ISACert Onaangekondigde audit Score van>97%
Bekijken

Ecogarantie®

Het bedrijf is gecertificeerd voor Afvullen van essentiële oliën.

Tüv Nord Integra
Bekijken

Biologische productiemethode

De marktdeelnemer is gecertificeerd voor afvullen en pasteuriseren van sappen, afvullen en verpakken van olie, afvullen en verpakken van tincturen, bereiden van Ice Eyes Vodka en mengen van etherische olie.

Tüv Nord Integra
Bekijken